5 начина да бъдете с ежедневно – елегантен тоалет

На много жени им се налага в работния ден да изглеждат елегантно, но същевременно тоалетът им трябва да бъде удобен, тъй като са постоянно в движение, движат се непрекъснато с градски транспорт или естеството им на работа с свързано с много стоене “на крак” . Има не малко комбинации от женския гардероб, с който можете да постигнете съгласие с всички изисквания на облеклото си и да изглеждате прекрасно! Ето някои комбинации:

Тесни панталони с делова риза и ниски обувки. Спретнато, елегантно, умререно-селсапилно и същевременно- удобно!

Къса рокля или туника с обувки на висок ток. Дава свобода на движението и изглежда класически- елегантно. Ако ви се налага да стоите дълго време на крак, изберете обувки, които знаете със сигурност, че са ви удобни!

Тесни дънки и топ или блуза с деколте. Благодарение на дънките, ще изглеждате ежедневно, но същевременно с това елегантно, ако подберете горна дреха с правилно деколте- нито твърде дълбоко, нито тип фланелка 🙂

 

Делова риза с тесен панталон и високи обувки. Тоалет, който е подходящ за офиса, но също и за делови срещи. Ако ще прекарате деня на работното си място, без да се срещате с хора по работа, можете да замените токовете с кецове. Ще изглеждате все така стилно 🙂

Официална риза с яка и боти на нисък ток. Класика в жанра. Хем сте облечени официално, хем ниския ток на обувката ви дава свобода на движението и не изморява допълнително крака.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: