4 неща, които той забелязва със сигурност !

1. Маникюрът !

cc3563fda8912ec74fc743bbb39ce18b

imadge image

 

 

Колкото и да Ви се струва невероятно,едно от нещата, които мъжете най- често забелязват са ръцете на жената до тях! Постарайте се, мъжът на сърцето Ви никога да не става свидетел на неподдържани нокти или захабен лак. Не само, че би направило лошо впечатление, а е едно от нещата, на които първо обръщат внимание ! И под първо, се има предвид още от първата среща ! Приятно лакиране !

2. Веждите!

imagee

 

 

 

Може би малък детайл според някои от вас, но със сигурност ще създадете грозно впечатление у мъжете, ако не поддържате редовно веждите си в изряден вид! Tова придава свежест, младост и невинност на лицето ви. Ето защо трябва непременно да бъде в списъка с ежедневна поддръжка !

3. Чиста коса!

who-is-natasha-galkina-is-star-or-no-star-natasha-galkina-celebrity-vote

 

 

 

Постарайте се да поддържате косата си винаги чиста. Истината е, че за мъжете не прическата е толкова важна, колкото това, дали косата ви е чиста. За щастие, живеем в 21-ви век и е изключително лесно да придавате на косата си постоянно свеж вид и аромат, по който мъжете просто са луди !!

4. Усмивката !

Alessandra+Ambrosio+Third+Annual+Veuve+Clicquot+UeUMaUV3-QulDental-White-strips-advanced

 

 

 

Независимо, дали сте с мъжа до вас от години или тъкмо сте се запознали, не забравяйте колко е важно да се усмихвате ! Няма по-красив и властен аксесоар за една жена от нейната усмивка ! За съжаление, напоследък все по-често ставаме свидетели на намръщени мимики и студени лица. Колкото и да се опитват да се наложат като мода, помнете, че мъжете ги мразят ! Ако искате да го спечелите или задържите – усмихвайте се възможно най-често! Ако искате да ви обича вечно- накарайте го да вярва, че именно той успява да ви разсмее !

sh_lachen_450.jpg.2222754

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: