„Светът е пълен с жени, които търсят женомразци.”

$_12

Фраза, която чух в „Двама мъже и половина” и веднага ме грабна ! Невероятно, но факт! Нещо повече, като се замисли човек, жените до толкова търсят женомразци, че дори поддържат визия, която да ги привлече! Е, явно за всеки по- пушещ влак си има кифла…. Кифла, която държи да бъде манипулирана и дори от време на време- агресивно контролирана !
Ефект от съчетанието на ниско самочувствие с лош вкус. Звучи малко саркастично, дори цинично, но нека си кажем истината, та да не се чудим за изрисуваните вежди, патешките устни и вафлите в косите, и защо „аджеба” продължават да съществуват ?! Ами защото се харесват! Защото мъжете, които третират жените зле, най- често си падат по именно тоя тип жени ( разбира се, има и нормални мъже, които просто си падат по не-красиви жени),а пък жените, които имат тази визия, харесват мъже, които удрят по масата, повишават тон, дърпат коси, говорят на „ма”, принизяват женските права, не отварят врати и правят груб „секс за сдобряване”.
Всичко това щеше да е една забавна карикатура, ако не беше всъщност реалност или поне не беше толкова масово в една толкова не толкова масивна страничка (например България).
При всички случаи, докато има мъже, които харесват такива жени, такива жени ще има. И обратното. А женомразците са все по-желани и по- желани, защото женомразците напоследък са все по- често и от женски пол !Мхм, трябва доста да мразиш женското у себе си , за да си търсиш да бъдеш с мъж, които мачка именно това у теб. И то във времена, в който жената може да учи, гласува и бъде президент!

„Едно от най- хубавите неща, които ми се е случвало, е да бъда жена ! И това е начинът, по който всички жени трябва да се чувстват !”
Мерилин Монрое

Ел Ел

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: