Сватбена рокля под наем ? Да или не ?

Действително доста сложен въпрос… Със сигурност и двете страни биха се въоръжили със сериозни аргументи! Ние все пак смятаме само да споменем някои от аргументите “против” и да се отдадем на тези “за” ! Защо ли? Защото е правилно човек да живее в своето си време ! Ние живеем, първо- в 21-ви век, безспорно векът на практичността ( след като можем да наемем някой да гледа децата ни, което е майчина отговорност, защо тогава да е по-малко разумно да наемем рокля, която ще облечем само веднъж ?!) и второ- живеем във време на финансова криза. Колкото и да ни е яд, че тя застигна именно нашето време, това е факт и най- добрият начин той да не ни стресира, е като се приспособим към него! Понякога това може да значи да намалим разходите около сватбата- е, не е нужно да правите драма от това. Все пак наемането на сватбени рокли идва от “Велика Америка”, а там хората далеч не са по- бедни от нас :). Ето как отново стигаме до думата… практичност !

Не се притеснявайте, че няма да сте първа с тази рокля. Тя винаги ще бъде за вас- Вашата сватбена рокля, независимо, че няма да стои с пакетче нафталин за вечни времена в гардероба, пречкайки се при всяко отваряне, изнервяйки ви, че заема излишно място!

Замислете се също така, кога друг път ще си позволите да облечете маркова рокля, дизайнерска или поне такава, с холивудски дизайн ?

А защо не и две ? 🙂 Щом ще наемате рокля, то безспорно ще спестите достатъчно средства за цели две ! В случай, че наемете и ви останат излишни средства за “глезене”, то сдобийте се тогава с две ! Можете да си позволите да подпишете с по- семпъл и обикновен тоалет, а в черквата или по-късно на тържеството, да блеснете с по-орнаментиран и обемен тоалет !

В случай, че наемете роклята си, можете да си позволите да я резервирате и да я вземете броени дни преди сватбата,без да се притеснявате, че някой е купил мечтаната от вас рокля, че ще отслабнете или напълнеете и закупената от вас рокля вече няма да ви е по мярка !
Какъвто и да е вашият избор обаче, каквато и да е вашата рокля, това са дребни детайли, които не определят вашето бъдеще! Важното е да се омъжите с усмивка, да дерзаете и да бъдете вечно щастливи !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: