Разликата между хубаво облекло и официално облекло

Изключително много хора не разбират разликата между добре облечен и официално облечен човек. Ето защо, когато имат покана за присъствие на официално събитие, те често се паникьосват и посягат към погрешния тоалет. Най- често избират тоалет, който изглежда добре и ги кара да се чувстват комфортно, но този комфорт произлиза именно от факта, че тоалетът не е официален, а ежедневен. Под добре изглеждащ тоалет много жени в България разбират, че е тогава, когато съчетаят блузата с обувките, или се качат на висок ток, независимо дали избраното облекло предразполага към това.

one-shoulder-yellow-chiffon-mermaid-prom-dresses-2015-new-arrival-vestidos-de-fiesta roklq005-2012one-shoulder-yellow-chiffon-mermaid-prom-dresses-2015-new-arrival-vestidos-de-fiesta

Това за съжаление не е официален тоалет. Ако сте майка на булката, на абитуриентката, кума, кръстница, или друг вид официален гост, то ще трябва да се постараете малко повече, от просто подбор на панталон и блуза в една гама, или дънки съчетани с обувка на ток.

За да изглеждате официално, можете да се спрете на дълги обици, по-фини и открояващи се материи, рокли с по- разчупен дизайн, официални болера, дантелени елементи, рокля с обем, рокля с богата декорация, или изобщо всичко, което не подхожда да се носи в обикновеното ежедневие, и обикновена обстановка.

Също много важно е да не прекалите! Вземете присърце изброените съвети… но не всички в купом ! Рокля с дантелено болеро и дълги обици, но без декорация по роклята в такъв случай, или по семпла рокля, но от по-луксозна материя и по-масивни бижута в такъв случай. Изобщо, експериментирайте с посочените от нас варианти, но щом става дума за официално събитие, в никакъв случай не рискувайте да прекалите, за да не изглеждате кич, вместо стилно !

Ако все още се колебаете, можете просто да ни пишете за съвет 😉

06 05 061020161576

roklq005-2012 off-white-wedding-dresses-for-bride-over-50-47

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: