Най-стилни в ежедневието? – част I

1. Ел Макферсън– елегантно- делови стил.

Нека започнем с края ! Защото всъщност, Ел Макферсън или т.нар. “жената- тяло” е именно най- стилната сред най-стилните ! Нейният вкус и облекло могат да бъдат най-дълго коментирани, и съзерцавани, защото са винаги завършени до последния детайл !Бившата моделка и настояща ” жена- мечта” на милиони придържа своя аутфит в подчертано делови стил. Нейна запазена марка са бизнес саката, строго- елегантните колани, стилните шалове, че дори и вратовръзките ! Разбира се, това е стил, подходящ не за всяка една жена, но докоснат и разчупен от нейния личен вкус, ефектът винаги е ” WOW ” !!! Уверете се сами….

2. Миранда Кер – сексапилно- небрежен стил.

Половинката на Орландо Блум е често снимана не само по работа, но и в ежедневието си. Това най- вероятно е така, защото има, какво да покаже ! Стил и класа! Синеокият ангел на Victoria’s Secret успява умело да жонглира между сексапилния и небрежния стил. Неоспоримият й усет към модата й спомага да изглежда безупречно в ежедневието, на границата между сексапила и битовия комфорт. При нея често се долавя изборът от леки материи  като шифон, декорирани с цветчета или загатващо- прозрачни. Младата майка често избира комбинацията от елегантно облекло с ниски, удобни обувки или комфортни, ежедневни дрехи, съчетани със сексапилен, висок ток. Към което и обаче да посегне, ние не й се сърдим в никакъв случай, защото тя винаги изглежда по един начин- МАГНЕТИЧНО !!!

3. Ева Лонгория– класически-неподправен стил.

За разлика от най-известната си героиня- Габи, Ева Лонгория далеч не си пада в своето ежедневие, по натруфени дрешки,с панделки, къдрички, плисета или искрящи цветове! Сексапилното миньонче най- често би могло да бъде заснето в безупречен, класически стил. Това означава дрехи,най- често в пастелени цветове, в 90% от случаите напълно изчистени, със строг, класически дизайн. Актрисата еднакво често бива видяна и с ниски, и с високи обувки, но почти винаги с голяма XXL чанта, голям шал или слънчеви очила, като аксесоар. Ето едно живо доказателство, как строго-класическият аутфит може да бъде разчупен и само с помощта на няколко аксесоара да се превърне в изчистен, прилежен, дори младежки, не крайно-строг класически вид. За всички почитатели на традициите- това е вашият неподправен, но стилен Стил !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: