Най-добрият приятел на красотата- аксесоарите !

Дамското облекло притежава редица предимства пред това на мъжете. Безспорно най- голямото сред тях е невероятно многото опции то да бъде “украсено”. Тук на помощ идват аксесоарите! Всеки по- семпъл аутфит би могъл да бъде разчупен само с чифт модерни очила и да изглежда невероятно добре, приковаващ погледите.

Разбира се тук трябва да споменем и за широкия избор дамски чанти, които действително карат един обикновен тоалет да изглежда стилен и интересен.

 

Най-хубавото на аксесоарите е, че те са модерни целогодишно! Когато обичаното ни от всички слънце се смени със зима, дамите могат смело да посегнат към топлите шапки, пъстрите шалове, късите болера и дългите колиета !

Изборът винаги е неизчерпаем, но най- неизчерпаем е през любимия не само на нас сезон, но любимият на аксесоарите сезон- Лятото ! Тогава просто можем да съчетаем всичко ! Както е казал Мечо Пух- колкото повече, толкова повече !

Съвет на автора-не бързайте да пръскате луди пари за аксесоари. Това е от малкото частици на дамското облекло, която бихте могли да сътворите сами. Няма шиене, няма плетене, няма майсторство! Най-щурите неща, а също и най-интересните, са именно онези, които не се намират в магазина! Необходими са ви десетина бройки, златно блестящи гайки, няколко сантиметра здрав канап или кожа, умението да правите най-обикновена плитка, и след 5 минути ще имате най- необикновената гривна! Успех !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: