За какво да внимаваме при покупка на бална и сватбена рокля онлайн ?

  1. Не купувайте рокля без реална снимка, ако търговецът не е доказал се. В случай, че артикулът е представен само с “картинка”, непременно потърсете реална снимка или поне снимка на материалите, с които дрехата ще бъде ушита, в случай, че не е налична. Разпитайте близки и приятели за фирмата, за да знаете какво да очаквате.
  2.  Преди да поръчате рокля за ушиване, поинтересувайте се за съответния срок на изработка. В случай, че поръчката не бъде изпълнена навреме, чувствайте се в правото си да попитате за отстъпка.
  3.  Ако харесате рокли, които са налични и търговецът работи с Еконт Експрес, не се притеснявайте да го попитате за няколко модела, които да пробвате в офиса на Еконт с опция “избор” Вече всеки офис на Еконт Експрес разполага с пробна. Ще можете да премерите 3-4 модела и да прецените кой да задържите и изобщо “дали”. Живеем в 21-ви век- ако вие не можете да отидете до магазина, не подценявайте възможността магазинът да дойде при вас! 🙂
  4.  Винаги поръчвайте артикулите с опция “преглед” и когато ги получите, огледайте за дефекти веднага в присъствието на куриера. Така рекламацията ще бъде по- лесна, а можете и да се споразумеете с търговеца да задържите стоката в този й вид, ако намали от цената й.
  5.  В случай, че не можете да си позволите нов шикозен тоалет, а ви предстои важно събитие, винаги можете да попитате управителя за мострени модели. Всеки магазин, който разполага с голям набор от модели, има и “мострени” такива, които може да ви предложи на символична цена. Бъдете практични и се възползвайте.
  6.  Ако поръчате рокля за шиене от разстояние, то най- добре тя да бъде със закопчаване на връзки. Така ще си спестите много главоболия от неправилно- взети мерки.
  7.  Винаги, винаги, винаги поръчвайте от лицензирани фирми! Няма срамно да попитате за данните на фирмата и да се уверите, че тя е реално- съществуваща. За съжаление, интернет и сайтовете за масови продажби, еквивалентни на ибей в България, гъмжат от примамливи оферти за шиене на дрехи на апетитно- ниски цени срещу заплащане на капаро. Не се подлъгвайте ! Първо проверявайте фирмата (дали е действително такава), после поръчвайте и заплащайте капаро!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: