Абитуриентски рокли 2013

Повечето модни диктатори вече показаха своите идеи за вечерни облекла 2013. Всяка бъдеща абитуриентка се надява и стреми да бъде по последен писък на модата. Нека тогава обсъдим накратко абитуриентските рокли за сезон 2013 и дано има повече споделени идеи, за да може да се ориентират и тези, които още не знаят, какво искат да облекат.

Тенденция и тази година ще бъдат пищните обеми и искрящите, декоративни камъни. Те присъстват във вечерните облекла на повечето модни гиганти. Това е мода, която няма как да угасне. Класика- вечерни светлини и светлини от блясъка на камъни. Красота ! Различие тази година обаче има. Наблюдава се отново прелъстително загатване на плът, но тази година ще бъде различно. Корсетните рокли отново ще са на мода, но големите деколтета като цяло изчезват от светлините на големия подиум и правят място на романтично разголени тенденции в роклите.

Изключително хитови тази година ще бъдат роклите с големи орнаменти – перли, цветя, панделки, роклите, разкриващи гол гръб, роклите, с едно рамо, романтично загатващи, роклите с дълбоки цепки, скриващи останалата част от тялото, рокли с дължина до пода или дори по-дълги, рокли с вплетени сияещи нишки. Всичко елегантно, романтично и изискано, ще крещи за мода през този абитуриентски сезон. Грим, прически, рокли! Абитуриентски сезон 2013- стил и класа, с умерен сексапил! Представяме на вашето внимание част от роклите, които ще бъдат хитови, оставяме мненията и коментарите на вас, а при интерес за дадена рокля, просто се свържете с нас. Абитуриентски балове 2013- едни гърди назад, една класа напред!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: