Абитуриентски прически 2013

Както вече обсъдихме, абитуриентската мода за 2013 налага на стила и елегантността. Чисто логически следва да заключим, че прическите и гримовете ще последват същата тенденция. Ето защо сме се постарали да подберем няколко интересни идеи, с които ще привлечете непременно погледите, ще бъдете интересни и в същото време стилни, с неостаряваща фризура.

Като цяло през абитуриентските балове 2013 ще наблюдаваме кокове. Всякакъв вид кокове! Високи, ниски, обемни, с аксесоари, абитуриентски тиари и така нататък. На Вашето внимание ще представим като за начало високите, абитуриентски кокове за 2013, които освен традиционния стил, носят в себе си и нещо различно- невероятния обем и креативност. Убедете се сами:

Изключително модерни през идния абитуриентски сезон 2013 ще бъдат абитуриентските тиари. Да, правилно прочетохте. През месец май, идната година, красиви тиари ще носят не само младоженките или екзотичните принцеси, но също и абитуриентките в България. Освен този новоналагащ се аксесоар в балните атрибути, също доста често ще можем да видим и флора-мотивът в косите на момичетата. Този елемент  се появяваше доста често в така любимите на всички момичета серияли от “Сексът и града” до “отчаяни съпруги”, но ето, че той навлиза и във всички модни ревюта, и елементи на вечерно-елегантно облекло:

 

И не на последно място по значение ще Ви дадем няколко идеи за “ниски” и не така обемни кокове. Тук също можете да видите креативност и творчество от коси, което в зависимост от вашия вкус можете да заимствате, да оставите кока натурален или да го украсите с малки блестящи частици, перли, или други бижута за коса:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(Антиспам филтър) Колко е: